Nieuwe Mercedes Benz S-Klasse 2021

Mercedes-Benz User Experience

Nieuwe Mercedes-Benz S-klasse

De nieuwe Mercedes-Benz S-klasse is gepresenteerd aan de wereld en in eerste instantie zou je niet zeggen dat er zoveel veranderd is, maar dat is er wel degelijk. Met name het interieur is veranderd. Mercedes heeft het grote lcd-scherm weggelaten en in plaats daarvan 2 rechthoekige schermen geplaatst.

MBUX (Mercedes-Benz User Experience) dat in 2018 geïntroduceerd is, is aanwezig in een vernieuwde vorm in de nieuwe S-klasse. De spraakassistentie is verbeterd, MBUX kan communiceren met je huis om verlichting, verwarming, geur en meer te regelen. Ook is er een massagestoel ingebouwd met meer dan 10 verschillende massageprogramma’s. Al met al is het dus een wagen met ongelooflijke luxe.

De wagen heeft uiteraard het Pre-Safe systeem met de nieuwe functie, dat bij een dreigende botsing het actieve onderstel de gehele carrosserie optilt, omdat dit beter de klap kan vangen dan de portieren. De auto is ook van buitenaf te parkeren met behulp van je smartphone, dit is een functie die mogelijk is door het verbeterde rijassistentie-systeem.

Wil je meer informatie over de nieuwe generatie Mercedes Benz S-Klasse? Neem dan gerust contact met ons op!