Wij delen
jouw passie

Over ons

Wij zijn
VDM Cars

Bij VDM Cars hebben we een neus voor de aankoop en verkoop van luxe, exclusieve, investment & sports cars. Wij zijn onafhankelijk en internationaal opererend en wij leveren ‘Service Plus’. Waarom? Omdat wij nét dat extra stapje zetten. Bij ons rijdt u hoe dan ook met een meer dan voldaan overall-gevoel de showroom uit. Daar zijn we vast van overtuigd.

Ons team

Directeur

Bas Wolleswinkel

Bas Wolleswinkel met ruim 25 jaar ervaring in de autobranche. Gedurende 15 jaar heeft hij de rol van salesmanager vervuld bij Porsche Centrum Gelderland te Heteren, waar hij niet alleen zijn expertise op het gebied van autoverkoop heeft verfijnd, maar ook bekend staat om zijn hoge klanttevredenheid.

Mobiel: +31 (0) 6460 82098
E-mail: bas@vdmcars.nl

Sales

Luuk Jansen

Luuk Jansen met meerdere jaren ervaring in de autobranche is een fervent autoliefhebber en weet hier alles over. Hij draagt deze passie graag aan u over en zorgt ervoor dat u het gehele traject van A tot Z ontzorgd wordt en nergens over hoeft na te denken.

Mobiel: +31 (0) 6255 20754
E-mail: luuk@vdmcars.nl

Verkoopondersteuning

Siemen Luichjes

Siemen Luichjes heeft een grote passie voor auto's en een oog voor detail. Hij helpt graag mee met de werkzaamheden in de showroom. Door middel van zijn brede autokennis vertelt hij u graag meer over de verschillende merken en modellen die in onze showroom te verkrijgen zijn.

E-mail: siemen@vdmcars.nl

Vacature

Word jij onze nieuwe receptioniste / managementassistente?

Ben je een jonge, representatieve professional die op zoek is naar afwisselend en uitdagend werk in de automotive sector? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de nieuwe vestiging van VDM Cars Utrecht B.V. in Houten.

Exclusive diensten

Maximale service

Onze exclusieve diensten reiken dan ook verder dan wat u normaliter gewend bent. Zo leveren wij wereldwijd uw auto af, kunt u de auto taxfree bij ons aanschaffen, regelen wij een tijdelijke registratie van een kenteken en verzorgen wij keuringscertificaten. Daarnaast personaliseren wij uw auto naar smaak in onze hightech werkplaats. Dat zeggen wij niet alleen, wij dóen het ook.