VDM Cars aanwezig tijdens de International Amsterdam Motorshow

Een uniek event in Nederland

Met een 7-tal geweldige auto’s

VDM Cars is aanwezig tijdens de International Amsterdam Motorshow met een 7-tal geweldige auto’s.

Wij zijn onder andere aanwezig met de gloednieuwe Bentley Continental GT, Rolls Royce Wraith, Ferrari 488 Spider, Lamborghini Aventador SV Roadster en Ferrari F12 Berlinetta. Maar ook met de Bugatti Chiron en de Aston Martin Vanquish Zagato.

” Een uniek event in Nederland: 5 dagen, 50.000m2 en een bizarre line-up aan meer dan 200 auto’s! Een unieke mix aan droomauto’s. Van zeldzame klassiekers tot supercars en van performance tuning auto’s tot hypercars. Auto’s die je normaal niet ziet kwamen te voorschijn tijdens IAMS 2019! Wat dacht je van meer dan 30 stuk voor stuk bijzondere Ferrari’s, meer dan 15 unieke Lamborghini’s, 4 Bugatti’s, een Pagani, een Koenigsegg en een speciaal Spyker thema met diverse one-offs zoals de Spyker C8 Aileron, Spyker SUV Peking to Paris en Spyker C12 Zagato, 4 auto’s van Liberty Walk, de bolides van YouTuber Shmee150, een Novitec Ferrari Portofino wereldprimeur en extreem gelimiteerde bolides als de Italdesign Zerouno, de snelste Amerikaanse productie auto Ultimate Aero SSC en primeur ATS GT Launch edition en nog veel meer…

Bezoekers genoten van een spectaculaire autoshow met in hal 1, 2, 3, 6 en 7 de mooiste tuning, performance, supercars en hypercars en meer dan 120 standhouders. En in Hal 8 de grote Live Action Arena met demonstraties van tal van autosport variaties: Bleekemolen Raceplanet met o.a. de dikste supercars en dikke shows van de NL Driftseries!

Link naar de website!